Miért érdemes eldobható e-mail címet használni?

Miért érdemes eldobható e-mail címet használni?
Létrehozva : 10 Oct 2021

Miért érdemes eldobható e-mail címet használni?

Minden alkalommal amikor regisztrálni szeretnél valamilyen fórumon, közösségi médiában, akkor szükséges megadni a neved mellett az e-mail címedet, ugyanis erre a címre érkezik valamilyen megerősítő link is, amit el kell fogadni, hogy használhasd az adott oldalt.

Ilyen közösségi oldal lehet a Facebook, LinkedIn vagy akár az Instagram. Ezekre az oldalakra célszerű a saját privát e-mail címünket megadni (és beállítani a kétfaktoros hitelesítést, biztonsági okok miatt). A nagyobb oldalaktól eltekintve több olyan oldalt is használunk, ahol nem szívesen adnánk meg az e-mail címünket, ilyen lehet pl.: egy letölthető tartalmat kínáló weboldal is. 

Ideigelenes, eldobható e-mail cím

Ahhoz, hogy le lehessen tölteni az adott könyvet, listát, dokumentumot meg kell adnunk az e-mail címünket. Erre nyújt kiváló alternatívát az eldobhato-level.hu oldalunk. Általában ezek az e-mail szinte azonnal megérkeznek, amit szeretnénk letölthetjük utána. Ezzel a megoldással védhetjük a privát e-mail címünket. 

Általánosságban elmondható az olyan oldalakról, akik ingyenes tartalmat kínálnak az e-mail címért cserébe, hogy később több üzenetet is fognak küldeni, ez sajnos sok esetben zavaró lehet. Ezeken az oldalakon célszerű megadni az ideiglenesen generált e-mail címet.

Az oldalunkat elérheted asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobiltelefonon is. Mivel nem kérünk semmilyen regisztrációs adatot, így szabadon, korlátlanul tudod használni.

Használd Te is az ingyenes szolgáltatásunkat és védd a privát e-mail címedet.