Your Temporary Email Address

Emails Created 77270 Messages Received 43668

Forget about spam, advertising mailings, hacking and attacking robots. Keep your real mailbox clean and secure. Temp Mail provides temporary, secure, anonymous, free, disposable email address.

ÁSZF

A következő Általános Szerződési Feltételek az eldobhato-level.hu ingyenesen használható weboldalára vonatkoznak, a továbbiakban: „Eldobható levél”-ként hivatkozunk rá, amely a https://eldobhato-level.hu és a https://trashmail.live weboldal címen érhető el.

Az Eldobható levél az Ön személyes adatainak védelme mellett is elkötelezett. Kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat a következő linken: https://eldobhato-level.hu/adatvedelem.

A szolgáltatás használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. A Eldobható levél nem vállal garanciát a megbízhatóságra vagy bármilyen célra való alkalmasságra. Elérhetőségét vagy létezését bármikor eltávolíthatjuk. Az Eldobható levél-en keresztül fogadott e-mailek megtekinthetők vagy nem elérhetők, módosíthatók, és a rendszer BÁRMELY felhasználója számára azonnal megtekinthetők. Ön beleegyezik abba, hogy az Eldobható levél adatait csak az Eldobható levél weboldalon keresztül használhatja.

Az Eldobható levél funkció teljesen ingyenesek, fizetős konstrukciók nem elérhetőek.

Ön beleegyezik abba, hogy az Eldobható levél szolgáltatását sem közvetlenül, sem közvetve nem használja semmilyen jogellenes célra. Ön beleegyezik abba, hogy minden e-mail, amelyet az Eldobható levél-nek küldött, vagy olyan e-mail, amelyet más webhelyek/személyek küldésére késztet, nyilvánossá válik a Eldobható levél rendszerben, anélkül, hogy elvárná az e-mailek tartalmának védelmét.

Ön vállalja, hogy nem használja a nyilvános Eldobható levél rendszert személyes vagy bizalmas információkat tartalmazó e-mailek fogadására, tárolására vagy megtekintésére. Ön tisztában van azzal, hogy a Eldobható levél-nek nincs befolyása a postafiókokba helyezett anyagokra.

Ön beleegyezik abba, hogy védje az Eldobható levél-t minden olyan kártól, amelyet az e-mailek elvesztése, az e-mailekben található tartalom, az e-mailek megtekintéséből adódó számítógépének (vagy az ártatlanságnak) okozott károk, illetve a rendszer közvetlen vagy közvetett használata okoz.

Ön elfogadja, hogy nem küldhet e-mailt az Eldobható levél használatával, csak fogadhat. Ezenkívül ez az ingyenes szolgáltatás óránként akár több ezer e-mailt is kezel. Ezért Ön beleegyezik abba, hogy az e-maileket 1-2 óráig tárolják, és az eldobható levelek domain címei változhatnak. Ön beleegyezik, hogy nem használ ideiglenes e-maileket fontos fiókok regisztrálására vagy érzékeny adatok fogadására. Az Eldobható levél nem tudja visszaállítani az e-maileket vagy a domaineket az eltávolítás után.

Az Eldobható levél ingyenes szolgáltatásával a következőket teheti
- Hozzáférés az ingyenes domainek listájához;
- Hozzon létre egy új e-mail címet azonnal;
- Másolás vágólapra funkciót használhatja,
- Saját e-mail nevek módosítása;
- Automatikus e -mailek és mellékletek fogadása;
- Bejövő e-mailek olvasása, beleértve a mellékleteket is;
- Gyorsan törölhet és/vagy hozhat létre új e-mail címeket;

Az Eldobható levél fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa az általános szerződési feltételeit.

Awesome Features

Disposable temporary email protects your real email address from spam, advertising mailings, malwares.