Eldobható levél - a legjobb spam védelem

Eldobható levél - a legjobb spam védelem
Published in : 11 Oct 2021

Eldobható levél - a legjobb spam védelem

Mára már minden aktív internetező tudja, hogy mit jelent a következő szó: spam.

A bosszantó levelek azoktól az oldalaktól, amin regisztráltál, de ezek az oldalak megakadályoznak abban, hogy nyugodtan használd az e-mail címedet és tisztántartsd a fiókodat. Mindezek ellenére hogyan tudod megőrizni a névtelenségedet és a postafiókod tisztaságát? A válasz rendkívül egyszerű: egyszerhasználatos, eldobható e-mail fiókkal.

Hogyan működik az eldobható levél?

Már a szolgáltatásunk neve is teljesen egyértelmű, hogy egy ideiglenes e-mail fiókról van szó. Az e-mail fiók teljesen ingyenes, regisztráció nélkül - csak le kell másolnod az e-mail címet és használhatod is az igényeinek megfelelően. Minden elküldött e-mail azonnal megérkezik. Nem kell aggódnia a névtelenség és a további spam üzenet miatt. Ezt követően az e-mail törlődik az IP-címeddel és minden adatával együtt, helyreállítás lehetősége nélkül.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rendszer megváltoztathatja a kiosztott e-mail cím domain címét, ha túl sok spam érkezik a levelezési domainekre, vagy ha feketelistára kerülnek a webhelyeken. Ebben az esetben az összes aktív és létrehozott postafiók törlődik.

Az ideiglenes, eldobható levél ideális megoldás új weboldalakkal vagy különféle fórumokon való regisztrációhoz.